Η ΑΕΚ, ο Μασούντ και ο Μασούρας...

Γιώργος Τσακίρης
Η ΑΕΚ, ο Μασούντ και ο Μασούρας...

bet365

Το θέμα που προέκυψε μεταξύ Πανιωνίου και Ιρανού, συνδυάζεται με την ανάγκη της Ένωσης για ενίσχυση και ο 23χρονος Έλληνας που έχουν ξεχωρίσει.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο ΤΣΣΚΑ Μ. – Μπενφίκα με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η ανάγκη της απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής και να βοηθάει (και) στο δημιουργικό κομμάτι είναι δεδομένη για την ΑΕΚ. Το ζήτημα ωστόσο της ενίσχυσης της Ένωσης ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι κάτι που δεν βγάζει πολλά μαντάτα τούτη την περίοδο προερχόμενα από τα Σπάτα. Και αυτό διότι πολύ σωστά στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» δεν επιθυμούν να προκληθεί κάποια αναστάσωση, ή να επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο το αγωνιστικό κομμάτι και η ίδια η ομάδα...

Τα μαντάτα όμως από την πλατεία και τον Πανιώνιο σχετικά με την περίπτωση Σοτζέι Μασούντ που οι περισσότεροι συζητάνε ότι μετράει ανάποδα και θα αποχαιρετίσει τους «κυανέρυθρους» δεν είναι από εκείνες που προσπερνάνε εύκολα στην ΑΕΚ. Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που εκτός των άλλων που θα αναφέρουμε παρακάτω, αρέσει αρκετά στον Μανόλο Χιμένεθ και ξεχώριζε στις αναλύσεις τους (και στις δηλώσεις του) πριν την πρόσφατη αναμέτρηση που οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 0-1 χάρη στο γκολ του Αραούχο.

Στην... πιάτσα των ατζέντηδων θεωρούν δεδομένο ότι η περίπτωση του Μασούντ παίζει ήδη δυνατά για την ΑΕΚ και εμείς οφείλουμε να το μεταφέρουμε. Κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται και δεν προκύπτει από τους ανθρώπους της Ένωσης. Ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι στα ερωτήματα που θέτει κανείς για το παραπάνω ενδεχόμενο απαντάνε «παίζει και μάλιστα πολύ δυνατά απ' όσο μαθαίνω»... Τώρα αν μαθαίνουν ή αν εκτιμούν ότι «λογικά θα ασχοληθεί η ΑΕΚ» είναι άλλο ζήτημα και δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Η αλήθεια είναι πως ο διεθνής Ιρανός μεσοεπιθετικός μοιάζει μια εξαιρετική προσθήκη για την Ένωση για να αποτελέσει και τον αντι-Μάνταλο για το διάστημα που αυτός δεδομένα θα απουσιάσει. Ένας εξαιρετικός box to box ποδοσφαιριστής που κουβαλάει – τρέχει μπάλες -όπως έχει μάθει να παίζει κοινώς η ΑΕΚ χάρη στην παρουσία του Μάνταλου- έχει καλά στατικά χτυπήματα (σ.σ.: καλά στημένα όπως συνηθίζουν να γράφουν) και το πιο βασικό δεν χρειάζεται καν χρόνο συμμετοχής και θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα να συνεχίσει να διεκδικεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

Με θετικό μάτι θα έβλεπε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και ο 33χρονος Ιρανός άσος. Κι αυτό διότι ο Μασούντ αισθάνεται και περνάει υπέροχα στην χώρα μας και την Αθήνα. Γνωρίζει ότι μπορεί να κάνει ένα deal ακόμη και αρχικά για 6 μήνες με έναν... αστερίσκο να υπάρξει εκ νέου συζήτηση το καλοκαίρι αν είναι ευχαριστημένες οι δυο πλευρές για να παρατείνουν αν το επιθυμούν για μια σεζόν τη συνεργασία τους. Κάτι που είναι ούτως ή άλλως πολύ μακρινό αφού ακόμη δεν υπάρχει ουσιαστικά θέμα μεταγραφής, όχι τουλάχιστον επίσημα και επιβεβαιωμένα.

Πάντως από τον Πανιώνιο δεν είναι μόνο μία η περίπτωση ποδοσφαιριστή που αρέσει στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Νέα Σμύρνη ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει (καιρό τώρα) ο Νίκος Λυμπερόπουλος και θα ήθελε να τον δει στα «κιτρινόμαυρα» είναι ο Γιώργος Μασούρας. Επαναλαμβάνω τον 23χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό και τα καλά του στοιχεία έχει ξεχωρίσει (και ως εκ τούτου του αρέσει) ο Νίκος Λυμπερόπουλος αρκετό καιρό τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αυτό δεν μπορεί να σημαίνει ότι δεδομένα θα γίνει άμεσα και κίνηση...

Στην Ένωση, όπως είναι γνωστό καιρό τώρα και έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr, βρίσκονται σε αναζήτηση και ενός ακραίου μεσοεπιθετικού (όπως και για ένα αριστερό μπακ και μέσο ειδικά δημιουργικό). Τέτοιος είναι ο Μασούρας και μάλιστα σε εξαιρετική ηλικία. Ένα ζήτημα που τίθεται είναι αν έχει μπει το όνομα του Έλληνα ακραίου μεσοεπιθετικού στο τραπέζι αφού ήδη συζητάνε στην ΑΕΚ για το κομμάτι της ενίσχυσης της ομάδας, όμως αυτό θα φανεί στην πορεία... Υπάρχει άλλωστε διαθέσιμος χρόνος και εννοείται πως προέχουν τα ματς με Ριέκα για το Europa League και έπειτα εκείνο με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα