Το πλάνο της Σπόρτινγκ για Οφόε, οι επαφές και τα δεδομένα

Το πλάνο της Σπόρτινγκ για Οφόε, οι επαφές και τα δεδομένα

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Το πλάνο της Σπόρτινγκ για Οφόε, οι επαφές και τα δεδομένα

bet365

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας δεν προτίθεται να αφήσει έτσι εύκολα την περίπτωση Οφόε. Διαβάστε στο Gazzetta το ρεπορτάζ για τις νέες επαφές και τα... θέλω των εμπλεκόμενων πλευρών.
Από το Gazzetta.gr είχατε διαβάσει εξαρχής για τις πληροφορίες για το θέμα της Σπόρτινγκ με τον Οφόε και το... πρέσινγκ των Πορτογάλων. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είναι μία περίπτωση παίκτη που έχει δεχθεί πίεση από την οικογένειά του λόγω της κλοπής στο σπίτι του. Δεν είναι ότι έχει παράπονα από τον πειραϊκό σύλλογο αλλά όλο αυτό το πρέσινγκ τον έχει επηρεάσει. Ο Ολυμπιακός από μέρους του επιμένει να μην είναι θετικός στο να φύγει και τον έχει στηρίξει και βοηθήσει με κάθε τρόπο.
Οι νέες πληροφορίες από την Πορτογαλία μιλούν για σειρά επαφών με την πλευρά του Οφόε αλλά και τον Ολυμπιακό. Διευρευνητικού χαρακτήρα επαφές για τον Βέλγο. Επίσης πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν αποκλείεται να προκύψει και επίσημη κρούση για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό. Η Σπόρτινγκ πάντως όπως σας έχουμε γράψει ξανά δεν φαίνεται να φτάνει στα οικονομικά επίπεδα που θέλει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι για να έμπαιναν σε διαδικασία προχωρημένης συζήτησης θα ήταν με ένα ποσό σίγουρα πάνω από 5 εκατ. ευρώ. Από την Πορτογαλία υπάρχει η πληροφόρηση πως η ομάδα του Ζέσους έχει στην λίστα της και τον λιγότερο ακριβό Γιόζιπ Μίσιτς της Ριέκα, που φέτος έχει 28 αγώνες με 3 γκολ και 6 ασίστ. Πρόκειται για 23χρονο διεθνή Κροάτη που καλύπτει όλες τις θέσεις στον άξονα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED