Στην λίστα της Σπόρτινγκ ο Οφόε! (vid)

Στην λίστα της Σπόρτινγκ ο Οφόε! (vid)

bet365

Η Σπόρτινγκ τσεκάρει για τα καλά το τελευταίο διάστημα τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε και πορτογαλικές πηγές διαρρέουν πως μπορεί να κάνει και άμεσα κίνηση. Αρέσει και στην Μπενφίκα ο Βέλγος.
Παρότι το τελευταίο διάστημα ο Βέλγος άσος του Ολυμπιακού είχε ταλαιπωρηθεί αισθητά από τραυματισμούς και προβλήματα ετοιμότητας και φυσικά είχε και το σοκ με την ληστεία στο σπίτι του παραμένει ένας εξαιρετικά ποιοτικός μεσοεπιθετικός και αυτό φαίνεται. Είναι σαφές πως είχε ξεκινήσει πολύ πιο δυναμικά όμως και πάλι παραμένει ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής. Ο Οφόε έχει ήδη φέτος 20 συμμετοχές με την φανέλα των Πειραιωτών με 3 γκολ και 3 ασίστ.
Η Σπόρτινγκ σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές τον έχει ξεχωρίσει φέτος για τα καλά από τις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο Champions League και υπάρχει το ενδεχόμενο για σχετική κρούση. Στον έναν εκ των δύο αγώνων που έπαιξε κόντρα στην Σπόρτινγκ (σ.σ. τον 2ο στην Πορτογαλία) σκόραρε κιόλας για το 3-1. Ο Ζέσους ξέρει καλά τον παίκτη και τον είχε υπό παρακολούθηση από πέρυσι όταν ήταν στην Λέγκια και επίσης είχε ξεχωρίσει. Τότε όμως η υπόθεση δεν προχώρησε για να φτάσει στο τελικό της στάδιο. Από την Πορτογαλία υπάρχει τις τελευταίες ώρες η πληροφόρηση πως ο Οφόε αρέσει πολύ και παρακολουθείται στενά από την Σπόρτινγκ. Φυσικά ο Ολυμπιακός για να παραχωρήσει έναν τέτοιο παίκτη θα πρέπει να ικανοποιηθεί ανάλογα οικονομικά και το ποσό που θα αξιώνει δεν θα είναι μικρό και ειδικά μεσούσης της σεζόν. Οι Πορτογάλοι γνωρίζουν για ένα ποσό γύρω στα 5 εκατ. ευρώ (σ.σ. ο Ολυμπιακός μπορεί να αξιώνει και παραπάνω).
ΣΤΑ... ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και η Μπενφίκα έχει τσεκάρει τον Οφόε το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για έναν σύλλογο που έχει πάρει παίκτες από τον Ολυμπιακό και συχνά πυκνά ρίχνει... ματιές στην Ελλάδα. Άλλωστε και ο Κούτρης είναι στα υπ' όψιν της Μπενφίκα καιρό τώρα. Ωστόσο η Σπόρτινγκ είναι εκείνη που παρουσιάζεται να έχει το πιο έντονο ενδιαφέρον την δεδομένη στιγμή για τον 28χρονο διεθνή Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα