«Εχουμε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ»!

«Εχουμε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ»!

«Εχουμε μιλήσει με τον ΠΑΟΚ»!

bet365

Το όνομα του Φράνκο Σολδάνο και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ συνεχίζει να απασχολεί τον Τύπο της Αργεντινής από την στιγμή μάλιστα που για τον 24χρονο φορ ενδιαφέρεται και η Ρίβερ Πλέιτ.

Το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει το φλερτ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αργεντινό επιθετικό της Σάντα Φε τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά τότε κρίθηκε ότι ήταν πολύ νωρίς για οποιαδήποτε κουβέντα γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα.

Το διάστημα που ακολούθησε υπήρξαν και άλλα δημοσιεύματα, με αναφορές και σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, Μπέτις, Λάτσιο κάποιες εξ αυτών, ενώ το τελευταίο καιρό η Ρίβερ Πλέιτ έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σολδάνο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ερνάν Ρουμπιόλα, επιβεβαίωσε σήμερα τις επαφές που έχει κάνει με την πλευρά του ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας στον Τύπο της Αργεντινής πως εξαιτίας των καλών εμφανίσεων «ο Φράνκο άρχισε να απασχολεί αρκετές ομάδες και υπήρχε ένας συναγωνισμός πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα επικοινώνησε μαζί μου, υποστηρίζοντας ότι θα επιστρέψει, ενώ από την Ισπανία μίλησα με την Μπέτις».

Ο ατζέντης του Σολδάνο τονίζει ότι έχει μιλήσει με κάποιες ομάδες, που μπορεί να διέψευσαν στη συνέχεια της επαφές, αλλά το γεγονός είναι ότι επικοινώνησαν και έδειξαν ενδιαφέρον για τον φορ της Ουνιόν Σάντα Φε.

Από την πλευρά της ομάδας έγινε γνωστό ότι ιταλικές ομάδες, όπως η Λάτσια, η Ουντινέζε και η Κιέβο Βερόνα, επικοινώνησαν και ρώτησαν αναφορικά με τον νεαρό επιθετικό, που σε 8 αγώνες μετράει 5 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα