Βάζουν στο… αρχείο την υπόθεση Σολδάνο

Βάζουν στο… αρχείο την υπόθεση Σολδάνο

Σταύρος Σουντουλίδης
Βάζουν στο… αρχείο την υπόθεση Σολδάνο

bet365

Καμία συνέχεια δε θέλουν να δώσουν από τον ΠΑΟΚ στο θέμα του Φράνκο Σολδάνο, που ήρθε στο προσκήνιο, την ίδια ώρα που η Ρίβερ Πλέιτ εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου φορ.

Λυών - Αταλάντα με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φεκίρ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Φράνκο Σολδάνο είναι μια περίπτωση, που έχει εξεταστεί από τον ΠΑΟΚ πριν ακόμη ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, αλλά από τους «ασπρόμαυρους» δε δίνεται καμία συνέχεια στο θέμα, το οποίο από την Τετάρτη (27/8) ήρθε -μέσω Αργεντινής- στο προσκήνιο.

Ο 23χρονος φορ έχει πολύ μικρό κασέ, αλλά να είναι «δεμένος» με συμβόλαιο δύο ακόμη ετών από την Ουνιόν Σάντα Φε η οποία θέλει να τον πουλήσει προκειμένου να μειώσει την οικονομική ζημιά της.

Όπως προκύπτει από την Αργεντινή το 75% του συμβολαίου (που δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης) ανήκει στην ομάδα και το υπόλοιπο 25% στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή, με τον πατέρα του να είναι αυτός που το διαχειρίζεται.

Επίσης, σήμερα αναφέρεται πως ο Σολδάνο, που έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν με 3 γκολ σε 4 αγώνες, είναι στα υπόψη της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία θέλει να ενισχυθεί ενόψει του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Πάντως, μέχρι να ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, από τον ΠΑΟΚ η υπόθεση έχει μπει στο… αρχείο, ίσως τότε να ξανά απασχολήσει τους «ασπρόμαυρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα