Γκουστάβο Πουέρτα: Ολυμπιακός - «Ο Μαρινάκης πλήρωσε τη ρήτρα», γράφουν στην Κολομβία
Στην τελική ευθεία είναι η μετακίνηση του Γκουστάβο Πουέρτα στον Ολυμπιακό, μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως είχε αναφέρει σχετικά και ο Κώστας Νικολακόπουλος στους Galacticos. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κολομβίας «Semana» ο Βαγγέλης Μαρινάκης πλήρωσε τη ρήτρα 16 εκατομμυρίων ευρώ που προβλεπόταν στο συμβόλαιο του 23χρονου χαφ με τη Ρασίνγκ Σανταντέρ και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά.
Οι νεοφώτιστοι στη La Liga θα βάλουν στα ταμεία τους το μισό ποσό και τα υπόλοιπα θα πάνε στη Λεβερκούζεν, η οποία είχε διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του. Ο Κολομβιανός θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Φόρεστ έως το 2030 και θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες.
Ο Πουέρτα προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ρασίνγκ Σαταντέρ, με την οποία μέτρησε 33 εμφανίσεις με 3 γκολ και 1 ασίστ, ενώ πανηγύρισε την άνοδο στη La Liga.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
