Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται η απόκτηση του Μπραγκάντσα, σύμφωνα με την A Bola

Ολυμπιακός: Ολοκληρώνεται η απόκτηση του Μπραγκάντσα, σύμφωνα με την A Bola

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει πως ο Ντανιέλ Μπραγκάντσα κάνει ατομικές προπονήσεις και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι θέμα ημερών.

Μπορεί ο οργανισμός του Ολυμπιακού να είναι... πάνω από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Βάσκος τεχνικός έχει καθοριστικό ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την Παρασκευή (14/8), ωστόσο τα μεταγραφικά δεν σταματούν.

Ένας ποδοσφαιριστής που φαίνεται πολύ κοντά στους Πειραιώτες είναι ο Ντανιέλ Μπραγκάντσα. Αρκετά δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα έκαναν λόγο για σχεδόν «τελειωμένη» μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ, με το ποσό να ανέρχεται μεταξύ 8-10 εκατ. ευρώ.

Πλεόν, το πιο πρόσφατο ρεπορτάζ της A Bola αναφέρει πως ο Πορτογάλος μέσος, που είναι εκτός πλάνων του Ρουι Μπόρζες, κάνει ατομικές προπονήσεις και περιμένει να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους», η οποία είναι θέμα ημερών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα