ΑΕΚ: Το σχόλιο του Δημήτρη Βέργου από την Ολλανδία για το ματς με την Τσβόλε
Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-2 της Τσβόλε στο MAC3 Park στο τέταρτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ένωσης στην Ολλανδία, με τον Βάργκα να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ.
Ο απεσταλμένος του Gazzetta στην Ολλανδία, Δημήτρης Βέργος αναφέρθηκε στο ότι η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος μετά τις αλλαγές των Μάνταλου και Ζίνι βελτιώθηκε. Όπως τόνισε, η Ένωση είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες παίρνοντας το προβάδισμα με την ατομική ενέργεια του Κοϊτά, ενώ ανασταλτικά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.
Στο δεύτερο μέρος, όπως πρόσθεσε, η ΑΕΚ μπήκε υποτονικά και έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά στη συνέχεια και με τις αλλαγές κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Συνολικά πάντως η Ένωση φάνηκε πως θέλει ακόμα βελτίωση σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού και ο Νίκολιτς έχει τον απαραίτητο χρόνο μπροστά του για να το πετύχει.
Δείτε το σχόλιο του Δημήτρη Βέργου
🦅🗣️ Το σχόλιο του Δημήτρη Βέργου μετά τη φιλική νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Τσβόλε#aekfc pic.twitter.com/LFY81T8F6K
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) July 26, 2026
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

