Παναθηναϊκός: «Ο Πελίστρι είναι αφοσιωμένος και αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά»
Ο ατζέντης Εντγκάρδο Λασάλβια με δηλώσεις του σε μέσο της Ουρουγουάης... παρουσιάστηκε ως μάνατζερ του Φακούντο Πελίστρι υποστήριξε πως γίνεται προσπάθεια ώστε ο «πελάτης» του να φύγει από τον Παναθηναϊκό, όμως η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι διαφορετική.
Σύμφωνα με τοποθέτηση της «πράσινης» ΠΑΕ ο συγκεκριμένος μάνατζερ δεν έχει καμία επικοινωνία με το κλαμπ, ενώ ούτε φαίνεται να αποτελεί μέλος της CAA Stellar, του γραφείου που έχει τα δικαιώματα του Πελίστρι!
Αντιθέτως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Στέφανος Κοτσόλης, έχει μιλήσει με τον διευθυντή της CAA Stellar, Ντάγκλας Μανασέ, κι αυτός του έχει διαμηνύσει ότι ο Πελίστρι είναι αφοσιωμένος στο Τριφύλλι και αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά φέτος για να βοηθήσει την ομάδα και τον εαυτό του.
Ο 24χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε το 2024, σε συνιδιοκτήσια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεσμεύετια με συμβόλαιο έως το 2028.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

