ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου παραδέχθηκε ότι θα υπογράψει στην Αλ Σαντ!
Μετά την πενταετία στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα, καθώς είναι ο εκλεκτός της Αλ Σαντ για να αντικαταστήσει τον Μαντσίνι στην άκρη του πάγκου.
Το Gazzetta σας είχε αποκαλύψει το πόσο προχωρημένες είναι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και ότι όλα έδειχναν ότι οδεύουμε προς happy end, με τον Ρουμάνο προπονητή να επιβεβαιώνει το εν λόγο ρεπορτάζ.
Όπως αναφέρει η ρουμάνικη έκδοση της «Fanatik», ο ίδιος έδωσε σύντομη δήλωση για το μέλλον του, λέγοντας: «Θα υπογράψω!» σε ερώτηση για την Αλ Σαντ από το Κατάρ ενώ το συμβόλαιο του θα κυμανθεί στα 3,5 εκατ. ευρώ ανά έτος για δύο χρόνια.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
