Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0: Ο Τεττέη στάθηκε στη μαχητικότητα του τριφυλλιού
Ο Ανδρέας Τεττέη μίλησε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αγωνιζόμενοι με αριθμητικό πλεονέκτημα για 70 και πλέον λεπτά.
Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού: «Σίγουρα κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, από τη αρχή του παιχνιδιού είχαμε πει ότι πρέπει να ξεκινήσουμε να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να είμαστε κι εμείς δύσκολοι αντίπαλοι.
Ακόμη υπάρχει στόχος, δεν παίξαμε σα να μην υπάρχει στόχος. Είναι κάτι που προσπαθούμε να χτίσουμε ακόμη περισσότερο, ότι είμαστε εδώ ακόμα εμείς.
Ήμασταν κουρασμένοι από κάποιο σημείο γιατί από νωρίς παίζαμε με 10 παίκτες, ένιωθα μέσα στο παιχνίδι ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία πολύ καλή φάση, το κάναμε εκεί προς το τέλος με τον Μπακασέτα, το πιστέψαμε πολύ, κοιτάμε την εικόνα και πάμε για το επόμενο παιχνίδι».
Στην ερώτηση πως θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό αυτή η εμφάνιση απάντησε. «Η μαχητικότητα που δώσαμε σήμερα και το μηδέν που κρατήσαμε γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να κρατάς το «μηδέν» αλλά πιστεύω ότι πρέπει να παλέψουμε κάθε παιχνίδι όπως το κάναμε σήμερα αλλά με 11 παίκτες».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

