Λεβαδειακός: Επίσημη η επέκταση του Άνακερ

Λεβαδειακός: Επίσημη η επέκταση του Άνακερ

anaker.jpg

bet365

Τη φανέλα του Λεβαδειακού θα συνεχίσει να φορά ο Λούκας Άνακερ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Βοιωτίας με επίσημη ανακοίνωση.

Μετά την ανανεώση του Τσάπρα, αλλά και του Βήχου, ο Λεβαδειακός προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας του και με τον Λούκας Άνακερ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου τη περασμένη σεζόν θα παραμείνει κάτοικος Βοιωτίας για ακόμη μία χρονιά.

Ο 29χρόνος κίπερ φέτος έχει καταγράψει 7 συμμετοχές (2 στη Stoiximan Super League, 5 στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson), ενώ έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 4 περιπτώσεις.

Λεβαδειακός: Επίσημη η επέκταση του Βήχου
Βηχος

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

 

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Λούκας Άνακερ έως το 2027».

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα