ΑΕΚ - Κηφισιά: Ο Βάργκα έκανε το 3-0, «φατούρο» στον δημιουργό Πήλιο

Βασίλης Μπαλατσός
Πηλιος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η ΑΕΚ έκανε το 3-0 στο 26ο λεπτό του αγώνα με την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια με σκόρερ τον Βάργκας και δημιουργό τον Πήλιο.

Ονειρικό πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ και εφιαλτικό για την Κηφισιά. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με το πέναλτι του Βάργκα, πήρε προβάδισμα δυο γκολ στο 26ο λεπτό με αυτογκόλ του Πέτκοφ και δέκα λεπτά αργότερα σκόραρε για τρίτη φορά.

Στο 26ο λεπτό ο Πινέδα άνοιξε την μπάλα αριστερά στον Πήλιο, ο οποίος έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Βάργκα με τελείωμα μιας επαφής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι παίκτες του Νίκολιτς «έπεσαν» πάνω στον δημιουργό και έκαναν... φατούρο στον συμπαίκτη τους,ο οποίος έδωσε ασίστ λίγες μέρες μετά την παρθενική κλήση του στην εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Σταύρος Πήλιος: Κλήθηκε στην Εθνική Αλβανίας
pilios_aek

Όσον αφορά τον Ούγγρο «killer» έφτασε τα έξι γκολ σε 12 παιχνίδια με τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα