ΠΑΟΚ: Τελική πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για τον Χόρχε Σάντσες
Ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες, καταθέτοντας στην Κρουζ Αζούλ την τελική του πρόταση για την αγορά του Μεξικανού δεξιού μπακ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση των «ασπρόμαυρων» φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ανταποκρίνεται στις οικονομικές απαιτήσεις της μεξικανικής ομάδας και αποτελεί την ύστατη κίνηση του ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.
To σίγουρο είναι πως η τελική πρόταση του «Δικεφάλου» δεν φτάνει στα νούμερα που γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα στο Μεξικό, ενώ καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις παίζει πλέον και η στάση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.
Δείτε Επίσης
Αθλητικές Μεταδόσεις στο GazzettaΟ ΠΑΟΚ έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Σάντσες σε ό,τι αφορά το συμβόλαιό του, ενώ ο διεθνής άσος έχει μεταφέρει ξεκάθαρα στη διοίκηση αλλά και στο τεχνικό επιτελείο της Κρουζ Αζούλ την επιθυμία του να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη.
Η πίεση του παίκτη προς το κλαμπ του, σε συνδυασμό με την τελική οικονομική πρόταση του ΠΑΟΚ, διαμορφώνουν πλέον το σκηνικό της τελικής απόφασης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

