Βαθμολογία Super League: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός, στο -10 ο Παναθηναϊκός
Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία δύσκολη νίκη επί του Άρη με 2-1.
Οι Ποντένσε, Ταρεμί υπέγραψαν τη νίκη των Πειραιωτών και παράλληλα και την άνοδό τους στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός προσπέρασε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό και άφησαν στο -6 την ΑΕΚ, που θα υποδεχθεί επίσης αύριο τον Παναιτωλικό.
Ο Παναθηναϊκός, αντίθετα, ο οποίος έχει το ματς με τον ΟΦΗ σε εκκρεμότητα, είναι πλέον στο -10 από την κορυφή κι αν νικήσει ο ΠΑΟΚ θα είναι στο -11... Συγκάτοικος του τριφυλλιού είναι πλέον η Κηφισιά, που άφησε πίσω της τον Ατρόμητο, τον οποίο και νίκησε στο Περιστέρι.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα
Σάββατο 1 Νοεμβρίου
Κυριακή 02 Νοεμβρίου
ΑΕΛ Novibet - Λεβαδειακός 17.30 CS1HD
Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 19.30 NS PRIME
ΑΕΚ - Παναιτωλικός 21.00 CS1HD
Δευτέρα 03 Νοεμβρίου
Αστέρας Aktor - ΟΦΗ 17.00 NS PRIME
Η βαθμολογία
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜ.(ΓΚ.Υ.-ΓΚ.Κ)
1. Ολυμπιακός 22 (20-6)
2. ΠΑΟΚ 20 (14-5)
3. ΑΕΚ 16 (9-7)
4. Βόλος 15 (12-13)
-------------------------------------------------
5. Λεβαδειακός 12 (19-10)
6. Άρης 12 (9-11)
7. Κηφισιά 12 (16-15)
8. Παναθηναϊκός 12 (10-8)
------------------------------------------------
9. Ατρόμητος 9 (11-11)
10. Παναιτωλικός 8 (9-15)
11. ΑΕΛ Novibet 7 (9-13)
12. Πανσερραϊκός 5 (5-15)
13. ΟΦΗ 3 (9-16)
14. Αστέρας Αktor 3 (9-16)
* Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, Κηφισιά, Βόλος έχουν 9 αγώνες. Ο ΟΦΗ έχει 7 παιχνίδια και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δώσει 8 ματς.
1. Σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) της ΕΠΟ (άρθρο 20) τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι τα εξής:
Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων για τις θέσεις της παρ. 4 του άρθρου 20 του ΚΑΠ, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν συντάσσεται νέος, βοηθητικός, πίνακας με τα ακόλουθα, κατά σειρά, κριτήρια:
i. το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες (μόνο στην περίπτωση διπλών αγώνων).
ii. τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες (μόνο στην περίπτωση διπλών αγώνων).
iii. τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
iv. την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
v. Οι περισσότερες νίκες στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
vi. Η καλύτερη επίθεση στους εκτός έδρας αγώνες στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.
vii. Οι περισσότερες νίκες στους εκτός έδρας αγώνες στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων
2. Από την Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. έχουν αφαιρεθεί τρεις (3) βαθμοί, σε εκτέλεση της υπ' αριθ. 51/2025 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

