Ολυμπιακός: Στα «ραντάρ» της Σπόρτινγκ ο Κοστίνια σύμφωνα με πορτογαλικό μέσο
Ακόμη ένα μεταγραφικό σενάριο για ενδιαφέρον ομάδας του εξωτερικού για παίκτη του Ολυμπιακού έκανε την εμφάνισή του. Αυτή τη φορά, για τον Κοστίνια.
Βάσει δημοσιεύματος της πορτογαλικής ιστοσελίδας Leonino, ο δεξιός μπακ των Πειραιωτών φέρεται να βρίσκεται στο μπλοκάκι της Σπόρτινγκ, η οποία επιθυμεί να ενισχυθεί στο συγκεκριμένο άκρο της άμυνας και μάλιστα έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον Γιώργο Βαγιαννίδη του Παναθηναϊκού.
Το εν λόγω ρεπορτάζ εξηγεί πως οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ θεωρούν ότι ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ είναι ικανό για να αγοράσουν τον Πορτογάλο από τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα έχουν ρίξει στο τραπέζι πρόταση για πενταετές συμβόλαιο στον Βαγιαννίδη.
Με τους «ερυθρόλευκους» ο Κοστίνια αγωνίστηκε 39 φορές φέτος, έχοντας 3 ασίστ και πανηγυρίζοντας το νταμπλ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Super League 2 - Νότιος Όμιλος: Νίκη στις καθυστερήσεις για τον Ολυμπιακό Β που έπιασε την Καλαμάτα
- Stoiximan Super League 1: Επανέναρξη με την 7η αγωνιστική, σε πρώτο πλάνο το Σάββατο το ΑΕΛ Novibet - Ολυμπιακός
- Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα: ΑΕΛ Novibet - Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Klassiker και Ρόμα - Ίντερ

