Αστέρας Τρίπολης, μεταγραφές: Μια «ανάσα» από Εμμανουηλίδη

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι έτοιμος να επαναπατριστεί. Ο 24χρονος Έλληνας εξτρέμ αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Βέιλε και βρίσκεται κοντά στη «μετακόμιση» του στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα AKTOR.
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Αρκάδων βρίσκεται σε εξέλιξη και ένας από τους στόχους που έχουν οι ιθύνοντες του κλαμπ είναι η ελληνοποίηση της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο θυμίζουμε πως οι Κιτρινομπλέ είναι κοντά και στον Γιάννη Κιάκο.
Ο Έλληνας winger προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν με 32 εμφανίσεις, έξι γκολ και μια ασίστ. Στα τέσσερα χρόνια που αγωνιζόταν στους Δανούς μέτρησε 91 συμμετοχές, με 21 τέρματα και εννέα ασίστ.
Θυμίζουμε πως ο Αστέρας AKTOR θα αποκτήσει επίσης δεύτερο αριστερό μπακ, δεξί μπακ, (τουλάχιστον ένα) στόπερ, ενώ θα γίνει κίνηση και για δεκάρι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.