Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Η Σπόρτινγκ ετοιμάζει την τελική της «επίθεση» σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Επιμέλεια:  Σωτήρης Μυκονίου
«Η Σπόρτινγκ ετοιμάζει την τελική της προσπάθεια για τον Βαγιαννίδη»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ είναι έτοιμη να κάνει την τελική της προσπάθεια για να κάνει δικό της τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «Abola» επανήλθε σήμερα μετά από μέρες στο θέμα του Γιώργο Βαγιαννίδη και της μεταγραφής του από τον Παναθηναϊκό στην Σπόρτινγκ. Το ρεπορτάζ το οποίο δημοσίευσε αναφέρει πως τα «λιοντάρια» ετοιμάζονται να κάνουν την τελική τους προσπάθεια για να καταφέρουν να κλείσουν το deal.

Η διοίκηση της ομάδας και πιο συγκεκριμένα ο γενικός διευθυντής, Μπερνάρντο Παλμέιρο έχουν αποφασίσει να κάνουν μία νέα πρόταση για τον ποδοσφαιριστή των «πρασίνων», μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας, που είναι προγραμματισμένος για τις 25 του μήνα (παίζουν κόντρα στην Μπενφίκα).

Αυτή θα είναι η τέταρτη κατά σειρά πρόταση για τον Έλληνα δεξιό μπακ, με την τελευταία να φτάνει περίπου τα 8 εκατ. ευρώ, με τους ιθύνοντες του πορτογαλικού κλαμπ να είναι πεπεισμένοι πως το deal μπορεί να κλείσει στα νούμερα αυτά.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Για τον Βαγιαννίδη υπάρχει ένα πενταετές συμβόλαιο που τον περιμένει με απολαβές στα 1,3-1,4 εκατ. ευρώ ετησίως ενώ το συμβόλαιό του θα έχει και ρήτρα που θα κυμαίνεται κάπου στα 60-80 εκατ. ευρώ.

 

Το βασικό πλεονέκτημα που θεωρούν πως έχουν οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ φέτος, σε σχέση με την περσινή περίπτωση του Ιωαννίδη, είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να κάνει μία πώληση.

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα