Λιβάγια: «Έχει πρόταση από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό», γράφουν στην Κροατία

Λιβάγια: «Έχει πρόταση από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό», γράφουν στην Κροατία

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα του κροατικού «Index» ο Μάρκο Λιβάγια έχει στα χέρια του πρόταση τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από τον Παναθηναϊκό.

Το «germanijak» έκανε γνωστό πως ο Μάρκο Λιβάγια έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από την Ελλάδα και το «Index» της Κροατίας πήγε το θέμα ένα βήμα πιο μπροστά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ έχει στα χέρια του πρόταση τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και από τον Παναθηναϊκό.

«Η πληροφορία ότι ο Μάρκο Λιβάγια έχει προσφορές από την Ελλάδα είναι σωστή και σύμφωνα με πληροφορίες του index είναι από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και τον μεγάλο Παναθηναϊκό.

Ο Λιβάγια δεν είναι στην καλύτερη φόρμα εδώ και αρκετό καιρό, ο κύριος λόγος για αυτό είναι οι τραυματισμοί, αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και μήνες, μεγάλα και μικρά, ενώ τον τελευταίο καιρό βρέθηκε και σε δυσμένεια με τους οπαδούς της ομάδας του Σπλιτ», αναφέρει το ρεπορτάζ των Κροατών.

Σύμφωνα με τους Κροάτες η Χάιντουκ Σπλιτ κοστολογεί τον καλύτερο της ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 30χρονος διεθνής επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027.

Την προηγούμενη σεζόν ο Λιβάγια οδήγησε τη Χάιντουκ σε back to back κατάκτηση Κυπέλλου Κροατίας, έχοντας 21 γκολ και 15 ασίστ σε 42 εμφανίσεις, όμως φέτος δεν έκανε αντίστοιχη χρονιά, καθώς είχε 2 γκολ και 7 ασίστ σε 30 ματς, ενώ ταλαιπωρήθηκε αρκετά και από τραυματισμούς.

Ο Λιβάγια αγωνίστηκε 3,5 χρόνια στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ. Με τα κιτρινόμαυρα μέτρησε 147 εμφανίσεις, με 42 γκολ και 29 ασίστ, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα το 2018.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα