Λιβάγια: «Κάτι… ψήνεται με ελληνική ομάδα», σύμφωνα με το «germanijak»

Ο Μάρκο Λιβάγια της Χάιντουκ Σπλιτ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας της Κροατίας «germanijak» ο Μάρκο Λιβάγια έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον ελληνικής ομάδας.

«Κάτι ψήνεται για τον Λιβάγια και λέγεται Ελλάδα», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της κροατικής ιστοσελίδας «germanijak» που βάζει... φωτιές για το μέλλον του διεθνή Κροάτη επιθετικού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 30χρονος φορ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα και επιστροφή του στη Superleague είναι αρκετά πιθανή. Μάλιστα όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή και ο ίδιος θέλει να γυρίσει στη χώρα μας,

Με βάση το δημοσίευμα μια από τις προτεραιότητες του νέου αθλητικού διευθυντή της Χάιντουκ, Νίκολα Κάλινιτς θα είναι να συζητήσει με τον Μάρκο Λιβάγια για το μέλλον του. Άξιο αναφοράς πως πρόκειται για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του συλλόγου.

Την προηγούμενη σεζόν ο Λιβάγια οδήγησε τη Χάιντουκ σε back to back κατάκτηση Κυπέλλου Κροατίας, έχοντας 21 γκολ και 15 ασίστ σε 42 εμφανίσεις, όμως φέτος δεν έκανε αντίστοιχη χρονιά, καθώς είχε 2 γκολ και 7 ασίστ σε 30 ματς, ενώ ταλαιπωρήθηκε αρκετά και από τραυματισμούς.

Ο Λιβάγια αγωνίστηκε 3,5 χρόνια στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και ήταν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου. Με τα κιτρινόμαυρα μέτρησε 147 εμφανίσεις, με 42 γκολ και 29 ασίστ, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα το 2018.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα