Μπράτσος: «Αφιερώνω τη νίκη στον Κοτσόλη με όλη την καρδιά μου» (vid)

Μπράτσος: «Αφιερώνω τη νίκη στον Κοτσόλη με όλη την καρδιά μου» (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Μπράτσος

bet365

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη αφιέρωση το τρίποντο στον Στέφανο Κοτσόλη.

Η Κηφισιά πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», καθώς υπέταξε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1, με ανατροπή και πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα», καθώς προσπέρασε τον Παναιτωλικό και «ξεκόλλησε» από την προτελευταία θέση. Ο προπονητής της ομάδας των Βορείων Προαστίων στις δηλώσει του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε έπειτα από τη δεύτερη του νίκη στον πάγκο των νεοφώτιστων αφιέρωσε το τρίποντο στον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ, Στέφανο Κοτσόλη.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μπράτσου:

Για το διπλό στην Τρίπολη: «Θέλω να ξεκινήσω δηλώνοντας πως είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς. Μόνο να σκεφτούμε πως προερχόμασταν από ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο χάσαμε και μάλιστα με τρόπο που μας πόνεσε πάρα πολύ. Ερχόμενοι εδώ για να τα παίξουμε όλα για όλα με το που ξεκινάει το παιχνίδι δεχόμαστε ένα γκολ σε μια αντεπίθεση. Φανταστείτε λοιπόν πόσο ψυχολογικό βάρος είχαν οι ποδοσφαιριστές και πόσο ψυχολογικό boost χρειαζόντουσαν για να μπορέσουν να επανέλθουν και για αυτό είμαι υπερήφανος.

Σε αυτά τα παιχνίδια πέρα από τις τακτικές και τις προετοιμασίες πρέπει να το πιστεύει ο ποδοσφαιριστής και να καταθέσει την ψυχή του μέσα στο γήπεδο. Αυτό είδαμε από τους παίκτες της Κηφισιάς. Αν το διατηρήσουμε έτσι, μείνουμε ταπεινοί, καταλάβουμε πως πρέπει να παλέψουμε όλες τις φάσεις, είμαστε πιστοί στο πλάνο που προετοιμαζόμαστε και συγκεντρωμένοι μόνο θετικές σκέψεις μπορούμε να κάνουμε για το μέλλον».

Για τον «τελικό» με τον Παναιτωλικό: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Το προηγούμενο ματς ήταν τελικός. Ήμασταν πάνω από τη ζώνη και βρεθήκαμε κάτω. Αυτό το παιχνίδι είναι τελικός. Το επόμενο είναι τελικός. Ίσως και το μεθεπόμενο να είναι τελικός. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι όπως σήμερα να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι και να έχουμε τον δυναμισμό που χρειάζεται για τέτοιας σημασίας παιχνίδια. Αν το κρατήσουμε αυτό εξαρτάται από εμάς. Από τη δική μας ομάδα».

Για το τι άλλαξε στην Κηφισιά στο δεύτερο μέρος: «Στο προηγούμενο παιχνίδι στο 45+2' χάσαμε μια ευκαιρία μέσα από τη μικρή περιοχή και στην επόμενη φάση δεχτήκαμε το 3-1. Στο ημίχρονο μίλησαν στους ποδοσφαιριστές με τον ίδιο τρόπο. Πως πρέπει να συνεχίσουμε με τον δυναμισμό που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έπρεπε να χάνουμε, δεχτήκαμε ένα γκολ στο transition. Σίγουρα θα είχαμε στιγμές μέσα στο παιχνίδι να σκοράρουμε. Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας από 3-4-3 σε 3-5-2. Αυτό έφερε πιο πολλές μπάλες μέσα στην περιοχή. Πέρα από αυτά θα επαναλάβω πως πέρα από τις τακτικές και το τι σχεδιάζεις αν δεν το πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές και δεν βγάλουν δυναμισμό στον αγωνιστικό χώρο δεν βγαίνουν πάντα όλα τελικά. Σήμερα ήταν όλα μαζί μας».

Για τον Οζέγκοβιτς: «Ξέρω τον Όγκνιεν (Οζέγκοβιτς) από πέρυσι. Ξέρω τις δυνατότητες του αλλά μην ξεχνάτε πως για να σκοράρει κάποιος πρέπει να του δώσει την μπάλα. Άρα είναι μια ομαδική δουλειά και αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που βάζει το κερασάκι και εγώ είμαι περήφανος. Θα ήθελαν να σκοράρουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Κλείνοντας ανέφερε: «Θέλω να τελειώσω και να μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτή την πολύ σημαντική νίκη για την ιστορία και το μέλλον του συλλόγου σε έναν άνθρωπο, τον οποίο ερχόμενος εδώ εγώ και το επιτελείο μου έκανε τα πάντα για να νιώσουμε άνετα, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε από τη δική μας πλευρά για το καλύτερο. Ένας άνθρωπος που είναι εκεί 24 ώρες το 24ωρο και είναι η ψυχή της ομάδας. Ο κύριος Κοτσόλης. Του αφιερώνω αυτή τη νίκη με όλη την καρδιά μου».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα