Κηφισιά: Ευχαρίστησε τον Αστέρα για τη φιλοξενία

Κηφισια

bet365

Η Κηφισιά μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε τον Αστέρα Τρίπολης για την άψογη φιλοξενία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η Κηφισιά μπορεί να βρέθηκε από νωρίς με την... πλάτη στον τοίχο στην Τρίπολη, όμως με «ήρωα» τον δις σκόρερ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, πήρε τη νίκη επί του Αστέρα με ανατροπή (1-2). Ένα σπουδαίο αποτέλεσμα τόσο με τον τρόπο που ήρθε, όσο και βαθμολογικά, καθώς οι νεοφώτιστοι προσπέρασαν τον Παναιτωλικό στον βαθμολογικό πίνακα και μετά το τελευταίο σφύριγμα οι ποδοσφαιριστές πήγαν να πανηγυρίσουν με τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην Αρκαδία για να στηρίξουν το σύνολο του Κώστα Μπράτσου.

Για ακόμα μια φορά οι κιτρινομπλέ ήταν υποδειγματικοί οικοδεσπότες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». H Κηφισιά μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε τους Αρκάδες για τη φιλοξενία που δέχτηκαν τόσο τα μέλη της αποστολής, όσο και οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων.

«Η ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής, αλλά και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα