Αστέρας Τρίπολης: Οι Αρκάδες αφιέρωσαν το γκολ του Μιριτέλο στον γυμναστή Παύλο Γκότση που έχασε τον πατέρα του

Βασίλης Μπαλατσός
Asteras

bet365

Ο Μιριτέλο και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης αφιέρωσαν το γκολ στον αγώνα με την Κηφισιά στον γυμναστή της ομάδας Παύλο Γκότση, ο οποίος έχασε τον πατέρα του.

Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να προηγήθηκε κόντρα στην Κηφισιά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μόλις στο 3ο λεπτό με το 14ο τέρμα του Χουάν Μιριτέλο μέσα στη σεζόν, όμως η ομάδα των Βορείων Προαστίων έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1. Πάντως το γκολ του Αργεντινού αρχισκόρερ είχε μια ιδαίτερη σημασία, καθώς ήταν αφιερωμένο στον Παύλο Γκότση.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (5/4) ο γυμναστής των Αρκάδων έχασε τον πατέρα του και ο Μιριτέλο λίγες στιγμές μετά το γκολ του έτρεξε στον πάγκο και σήκωσε μαζί με τους υπόλοιπους κιτρινομπλέ μια φανέλα που έγραφε «Μαζί σου Παύλο», σε ένδειξη στήριξης προς τον Γκότση. Ο Αστέρας ανέβασε αυτή την ξεχωριστή στιγμή στα Social Media.

@Photo credits: asterastripolis.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα