Μπράτσος: «Είμαι περήφανος, οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα»

Βασίλης Μπαλατσός
bratsos

bet365

Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη σπουδαία νίκη της Κηφισιάς επί του Αστέρα στην Τρίπολη και στάθηκε στο ψυχικό σθένος των ποδοσφαιριστών του.

Τρίποντο «χρυσάφι» για την Κηφισιά! Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έκανε κατάθεση ψυχής στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και υπέταξε τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1, κάνοντας ανατροπή, με πρωταγωνιστή τον δις σκόρερ Οζέγκοβιτς. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Κώστας Μπράτσος, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την τεράστια νίκη, χάρη στην οποία «ξεκόλλησαν» από την προτελευταία θέση και εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τους ποδοσφαιριστές του.

«Οι ποδοσφαιριστές και εγώ, πιστεύαμε πως μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί από την έναρξη του αγώνα.

Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, γιατί μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα και με την τροπή που πήρε το παιχνίδι από την αρχή του, τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες μου ήταν τεράστια. Εμάς μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα που φέρνουμε εμείς.

Εμείς κάναμε την δουλειά μας και πρέπει να την κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα. Έτσι δεν θα φοβόμαστε τίποτα.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς και τις απουσίες που έχουμε, όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού και η δουλειά μας είναι να διαχειριστούμε αυτά τα προβλήματα.

Πάντως το ψυχικό σθένος που έδειξαν οι παίκτες, μας δημιουργεί μια πολύ θετικά αύρα και αισιοδοξία για την συνέχεια», ανέφερε ο Έλληνας κόουτς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα