Παναιτωλικός: Απέφυγε τα χειρότερα ο Σενγκέλια, υπέστη διάστρεμμα

Newsroom
sengelia_intime

bet365

Ο Σενγκέλια που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο Γεωργία-Ελλάδα δεν τραυματίστηκε τελικά σοβαρά και σε μερικές εβδομάδες θα υπολογίζεται ξανά.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Σενγκέλια στο 86' του χθεσινού αγώνα της Γεωργίας με την Ελλάδα στην Τιφλίδα και επειδή μάλιστα βγήκε με φορείο και έδειχνε να πονά, προς στιγμήν υπήρχαν φόβοι πως υπέστη κάτι σοβαρό.

Ομως η πρώτη διάγνωση για την κατάστασή του ανέφερε πως απέφυγε τα χειρότερα (π.χ. μυικό ή ακόμη και χιαστό), κάτι που επιβεβαιώθηκε και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε. Ο 29χρονος υπέστη τελικά διάστρεμμα αν και σχετικά «βαριάς» μορφής και έτσι θα μείνει εκτός δράσης για μόνο μερικές εβδομάδες.

Ετσι επί του παρόντος λοιπόν δεν υπολογίζεται για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και βλέπουμε...

«Εκανε ακτινογραφία και η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή. Το πρόβλημα είναι μικρό», είπε και ο Ντάντο Καραμπάτζε, γιατρός του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα