Παναιτωλικός: Αγωνία για Σενγκέλια (vid)

Newsroom
sengeli

bet365

Ο Σενγκέλια αποχώρησε τραυματίας στο 86' του Γεωργία-Ελλάδα και πλέον απομένει να αποσαφηνιστεί η κατάσταση του 29χρονου μεσοεπιθετικού.

Τραυματίας αποχώρησε ο Σενγκέλια από το αποψινό (26/3) ματς της Εθνικής Γεωργίας κόντρα στην ελληνική, που κρίθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι (4-2) υπέρ του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και έτσι πήρε εκείνο το «εισιτήριο» για το EURO 2024.

Ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού χτύπησε στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και αντικαταστάθηκε 86', όταν και αποχώρησε με φορείο και κρατούσε το πρόσωπό του εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος.

Πλέον απομένει να αποσαφηνιστεί η κατάσταση του 29χρονου, αν και η πρώτη εκτίμηση είναι πως δεν έχει υποστεί κάτι πάρα πολύ σοβαρό (π.χ. χιαστό) ή μυικό.

Θυμίζουμε πως τα «καναρίνια» θα παίξουν το Σάββατο (30/3) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», για τη 2η αγωνιστική των Play Out.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα