ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τον Μπάμπα και τους διεθνείς

ΠΑΟΚ: Περιμένοντας τον Μπάμπα και τους διεθνείς

Ο Μπάμπα Ράχμαν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα

bet365

Στον ΠΑΟΚ συνέχισαν τη δουλειά ενόψει της επανέναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων περιμένοντας να επιστρέψουν οι διεθνείς και ο Μπάμπα να μπει στις προπονήσεις

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τη Δευτέρα (25/3) τέσσερις ποδοσφαιριστές (Μιχαηλίδης, Σάστρε, Οζντόεφ, Τσιγγάρα) να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να υπολογίζει στην παρουσία τους ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής (31/3) στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ερωτηματικό παραμένει η κατάσταση των διεθνών (Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Κοτάρσκι, Τζίμας) που αναμένεται να επιστρέψουν από αύριο το απόγευμα στις προπονήσεις και το πόσο έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις ο Μπάμπα Ράχμαν που και σήμερα δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, αλλά σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, «μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα».

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση και την τακτική. Η προπόνηση ξεκίνησε με παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στην αμυντική συμπεριφορά, στο transition και στην ανάπτυξη. Στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες κι έπαιξαν τουρνουά σε υψηλό τέμπο.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία, εξάλλου, ο Νιγηριανός στόπερ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει στο FIFA Club Protection, δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα