ΠΑΟΚ: Προπόνηση με τέσσερις επιστροφές ενόψει «Λεωφόρου»

ΠΑΟΚ: Προπόνηση με τέσσερις επιστροφές ενόψει «Λεωφόρου»

ap_8922

bet365

Με τις επιστροφές των Γιάννη Μιχαηλίδη, Ζοάν Σάστρε, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Χάρη Τσιγγάρα πραγματοποιήθηκε η σημερινή (25/3) προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με... χαμόγελα και επιστροφές πραγματοποιήθηκε η σημερινή (25/3) προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Ζοάν Σάστρε, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Χάρη Τσιγγάρα να προπονούνται κανονικά με την ομάδα.

Κάπως έτσι η λίστα των απόντων «μίκρυνε» για τον Δικέφαλο, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή (31/3). Πλέον, μένει να φανεί το κατά πόσο θα είναι σε θέση να ανεβάσουν ρυθμούς οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν στις προπονήσεις, ώστε να υπολογίζονται από τον Ρουμάνο τεχνικό για την αναμέτρηση της «Λεωφόρου».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ράχμαν Μπάμπα, ενώ ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ έκανε θεραπεία. Επόμενη προπόνηση για τον ΠΑΟΚ την Τρίτη (26/3) στη Νέα Μεσημβρία.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα