ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Λιβάι, ακολουθούν και οι υπόλοιποι διεθνείς

ΑΕΚ: Επέστρεψε ο Λιβάι, ακολουθούν και οι υπόλοιποι διεθνείς

Newsroom
garcia_eurokinisi

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στα Σπάτα και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει και τους υπόλοιπους διεθνείς ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Το «παρών» στα Σπάτα έδωσε το πρωί της Τρίτης ο Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός της ΑΕΚ επέστρεψε στην Ελλάδα αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στα Σπάτα, όπως προβλέπεται για όσους επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους.

Ο Γκαρσία αναμένεται να ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των Play Off. Ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει σταδιακά και τους υπόλοιπους διεθνείς οι οποίοι θα επιστρέψουν μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις του.

Ο Πελάδο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα καθώς το απουσιολόγιο του είναι κενό, κάτι που έχει να συμβεί πολύ καιρό στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα