ΑΕΚ: Το πρόγραμμα των επιστροφών για τους διεθνείς

ΑΕΚ: Το πρόγραμμα των επιστροφών για τους διεθνείς

Το πρόγραμμα των επιστροφών για τους διεθνείς της ΑΕΚ

bet365

Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής των διεθνών της ΑΕΚ στις προπονήσεις ενόψει και του Κυριακάτικου (31/03-20:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι και την Παρασκευή αναμένεται να έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς της ΑΕΚ στην Ελλάδα από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, προκειμένου να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (31/03-20:30) στην «OPAP Arena» για την 2η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Superleague.

Αυτός που θα ανοίξει τον... χορό των επιστροφών θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία, που θα βρίσκεται την Ελλάδα σήμερα τα μεσάνυχτα. Την Τρίτη (26/03) θα υπάρξουν άλλες πέντε επιστροφές. Ο Γκατσίνοβιτς θα έρθει στην χώρα μας το μεσημέρι, ο Πινέδα το βράδυ ενώ αργά την ίδια μέρα αναμένεται να πατήσουν στην Ελλάδα και οι Ρότα, Αθανασιάδης και Μάνταλος, οι οποίοι θα φύγουν αμέσως μετά το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Γεωργία.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/03) θα βρίσκεται στην χώρα μας ο Βίντα ενώ την ίδια μέρα, αλλά το απόγευμα, θα προσγειωθεί στην Αθήνα και ο Σιμάνσκι. Τον κύκλο των επιστροφών αναμένεται να κλείσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/03) ο Κάλενς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα