Αντιπρόεδρος Γαλατάσαραϊ: «Έχουμε συμφωνήσει σε μεγάλο βαθμό για το νέο συμβόλαιο με τον Μουσλέρα»

«Ο Φατίχ Τερίμ επικοινώνησε με τον Μουσλέρα για να έρθει στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Φερνάντο Μουσλέρα είχε «συνδεθεί» τις προηγούμενες ημέρες με τον Παναθηναϊκό, όμως συμφώνα με τον αντιπρόεδρο της Γαλατάσαραϊ υπάρχει συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, Γιακούπ Τσινάρ, ο Φατίχ Τερίμ είχε άμεση επικοινωνία με τον Φερνάντο Μουσλέρα για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως φαίνεται πως δύσκολα θα φύγει από την Τουρκία. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Γαλατάσαραϊ, Ερντέν Τιμούρ, οι δυο πλευρές έχουν πλαίσιο συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Έχουμε συμφωνήσει σε μεγάλο βαθμό για το νέο συμβόλαιο με τον Μουσλέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Τιμούρ μετά τη νίκη της Τσιμ Μπόμ επί της Καρσίγιακα του Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος έπιασε πέναλτι στο ματς.

Ο Ουρουγουανός τερματοφύλακας είναι στη Γαλατά από το 2011 όταν και αποκτήθηκε από τη Λάτσιο. Ο 37χρονος κίπερ έχει την τρέχουσα σεζόν 43 εμφανίσεις με 17 clean sheets. Ο διεθνής με τη Σελέστε κίπερ έχει 133 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του ενώ με τoυς Τούρκους έχει παίξει 498 φορές.

Στο παλμαρέ έχει ένα Copa America (2011), ένα Κύπελλο Ιταλίας (2009), ένα Super Cup Ιταλίας (2010), έξι πρωταθλήματα Τουρκίας, τέσσερα Κύπελλα Τουρκίας και πέντε Super Cup Τουρκίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα