Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι Τούρκοι τον συνδέουν με τον Μουσλέρα της Γαλατάσαραϊ (vid)

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι Τούρκοι τον συνδέουν με τον Μουσλέρα της Γαλατάσαραϊ (vid)

«Ο Φατίχ Τερίμ επικοινώνησε με τον Μουσλέρα για να έρθει στον Παναθηναϊκό»

bet365

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, ο Τερίμ έχει συζητήσει με τον Μουσλέρα το ενδεχόμενο να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιακούπ Τσινάρ συνέδεσε τον Παναθηναϊκό με τον θρύλο της Γαλατάσαράι, Φερνάντο Μουσλέρα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με την «τσιμ μπομ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 37χρονος Ουρουγουανός κίπερ που βρίσκεται στην τουρκική ομάδα από το καλοκαίρι του 2011, όταν και πλήρωσε 6,75 εκατ. ευρώ στην Λάτσιο για να τον κάνει δικό της, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Το μέλλον του είναι άγνωστο προς το παρόν, αν και σε περίπτωση που εκλεγεί πάλι η διοίκηση του Ντουρσούν Οζμπέκ στις εκλογές που είναι να λάβουν χώρα τον Μάιο αναμένεται να του προτείνουν νέο συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Ωστόσο φαίνεται πως η Γαλατάσαραϊ δεν «παίζει» μόνη της, αφού ο Γιακούπ Τσινάρ αποκάλυψε πως ο Φατίχ Τερίμ έχει επικοινωνία μαζί του για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε οι δύο τους έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν στην τουρκική ομάδα.

Ο Μουσλέρα είναι κανονικά βασικός φέτος στο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης έχοντας πραγματοποιήσει 42 συμμετοχές, σε 17 από τις οποίες κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο διεθνής Ουρουγουανός κίπερ έχει 133 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του ενώ με την «τσιμ μπομ» έχει αγωνιστεί συνολικά 498 φορές.

Στο παλμαρέ έχει ένα Copa America (2011), ένα Κύπελλο Ιταλίας (2009), ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας (2010), έξι πρωταθλήματα Τουρκίας, τέσσερα Κύπελλα Τουρκίας και πέντε Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Πάντως, έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα στην Τουρκία που μιλούν για συμφωνία ανανέωσης μεταξύ της Γαλατάσαραϊ και του Μουσλέρα. Συγκεκριμένα, η «Sabah» γράφει για νέο διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα