Πετράκης: «Να μην χάσουμε αυτή την εικόνα και να την βελτιώσουμε»

Newsroom
Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης θέλει να δει κι άλλες αντίστοιχες εμφανίσεις από τους παίκτες του όπως αυτή που έφερε τη νίκη με 3-0 επί του Πανσερραϊκού.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τα play out επικρατώντας με 3-0 του Πανσερραϊκού και μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στην Cosmote TV:

Για τη νίκη και την εμφάνιση: «Θέλω να πω ότι είχαμε και άλλα πολύ καλά ημίχρονα αλλά σήμερα αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά. Το χρειαζόμασταν για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Με αφήνει πολύ ικανοποιημένο. Έχουμε ένα σπουδαίο ματς μπροστά μας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Αυτή την εικόνα να μην την χάσουμε, να την βελτιώσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την ώθηση».

Για τη συνέχεια: «Ένα ένα τα παιχνίδια, κοιτάμε αυτό που είναι μπροστά μας».

Για το γεγονός ότι μετά από πέντε χρόνια ο Παναιτωλικός πήγε με 2-0 στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Δεν μου αρέσει να λέμε μεγάλες κουβέντες. Είχαμε καλή εικόνα και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι, να γινόμαστε καλύτεροι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα