ΑΕΚ: Πρώτη φορά «καθαρό» ιατρικό δελτίο για τον Αλμέιδα, μπήκαν και οι Άμραμπατ και Ζίνι

ΑΕΚ: Πρώτη φορά «καθαρό» ιατρικό δελτίο για τον Αλμέιδα, μπήκαν και οι Άμραμπατ και Ζίνι

Ο Νορντίν Άμραμπατ της ΑΕΚ

bet365

Για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει ούτε έναν παίκτη στη λίστα των τραυματιών καθώς τόσο ο Νορντίν Άμραμπατ, όσο και ο Ζίνι μπήκαν και αυτοί με τη σειρά τους την Πέμπτη στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ.

Τη φετινή σεζόν η ΑΕΚ έφτασε να μετράει κάποιες στιγμές ακόμα και διψήφιο αριθμό απουσιών πριν από παιχνίδια της. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν είχε δει ποτέ την ομάδα του να είναι πλήρης καθώς τουλάχιστον ένα όνομα θα υπήρχε στο απουσιολόγιό του με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Τη δεδομένη στιγμή μπορεί να μην υπάρχουν υποχρεώσεις μετά την αναβολή της αγωνιστικής και τη διακοπή που υπάρχει για τις Εθνικές ομάδες, ωστόσο στις προπονήσεις που συνεχίζονται στα Σπάτα ο Αλμέιδα για πρώτη φορά είχε «καθαρό» το ιατρικό του δελτίο.

Μετά τους Γκατσίνοβιτς και Φερνάντες που είχαν μπει από χθες σε κανονικό πρόγραμμα, με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκαν την Πέμπτη τόσο ο Άμραμπατ, όσο και ο Ζίνι, που ήταν οι δύο τελευταίοι που παρέμεναν εκτός.

Έτσι ο «Πελάδο» δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού και ευελπιστεί πως κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και όταν επανέλθουν οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές τους ομάδες προκειμένου να έχει διαθέσιμο το σύνολο του ρόστερ του για την κρίσιμη τελική ευθεία της σεζόν στα play off.

Η μοναδική απουσία από τα Σπάτα ήταν αυτή του Κάλενς, ο οποίος έχοντας άδεια λείπει εδώ και κάποιες μέρες ήδη στο Περού για να ενσωματωθεί στη συνέχεια στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του, κάτι που θα κάνουν και οι υπόλοιποι διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ που θα ενταχθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους μετά το σαββατοκύριακο.

Συνολικά πρόκειται να απουσιάσουν οι Αθανασιάδης, Μάνταλος, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Πινέδα και Λιβάι Γκαρσία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα