ΑΕΚ: Μέσα Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες και η δουλειά συνεχίζεται στα Σπάτα

ΑΕΚ: Μέσα Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες και η δουλειά συνεχίζεται στα Σπάτα

ΓΚΑΤΣΙΝΟΒΙΤΣ

bet365

Επιστροφή στα Σπάτα για τους παίκτες της ΑΕΚ έπειτα από το διήμερο ρεπό με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει δύο απουσίες λιγότερες καθώς Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Πάολο Φερνάντες μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Μπήκαν Γκατσίνοβιτς και Φερνάντες, εκτός παραμένει ο Άμραμπατ

Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ματίας Αλμέιδα οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν την Τετάρτη στα Σπάτα με τους Γκατσίνοβιτς και Φερνάντες να επιστρέφουν παίρνοντας μέρος στο κανονικό πρόγραμμα. Έτσι οι απουσίες για τον Πελάδο μειώθηκαν στις δύο, με τους Αμραμπατ και Ζίνι να παραμένουν εκτός, ενώ απουσίαζε και ο Κάλενς που όπως είναι γνωστό βρίσκεται με άδεια στο Περού για να ενσωματωθεί στη συνέχεια στην Εθνική του ομάδα.

Άμυνα - επίθεση με ανάπτυξη από τα πλάγια

Παρά τη διακοπή που υπάρχει για τις επόμενες εβδομάδες, η δουλειά του Αλμέιδα συνεχίστηκε κανονικά σε υψηλούς ρυθμούς. Ο Πελάδο εστίασε με τους παίκτες του πάνω σε μια άσκηση που συνηθίζει. Άμυνα και επίθεση με ανάπτυξη από τα πλάγια, η οποία ξεκινούσε με μεταβιβάσεις και πρέσινγκ στο κέντρο του γηπέδου και συνεχιζόταν με ένας εναντίον ενός και από τις δύο πλευρές και γύρισμα ή σέντρα στην περιοχή. Μάλιστα η συγκεκριμένη άσκηση περιελάμβανε και γεμίσματα από στατικές μπάλες.

3X3 και 2X2 με τελειώματα

Στη συνέχεια ο Αλμέιδα με τη συμμετοχή όλων των παικτών δούλεψε στο μισό γήπεδο σε άσκηση 3Χ3 και τελειώματα με τον Αργεντινό κόουτς να επιβλέπει ζητώντας ταχύτητα στις κινήσεις από την τριάδα των επιτιθέμενων και πρέσινγκ στο μαρκάρισμα από την τριάδα των αμυνόμενων. Μάλιστα η συγκεκριμένη άσκηση εκτελέστηκε ακολούθως και με 2X2 και έκλεισε με ένας εναντίον ενός.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα