Παναθηναϊκός: Κέρδισε με 5-0 σε φιλικό την δεύτερη ομάδα, διεθνής και ο Ακαϊντίν

Παναθηναϊκός: Κέρδισε με 5-0 σε φιλικό την δεύτερη ομάδα, διεθνής και ο Ακαϊντίν

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 5-0 σε φιλικό την δεύτερη ομάδα, διεθνής και ο Ακαϊντίν

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 της δεύτερης ομάδας του σε «οικογενειακό» διπλό. Τετραήμερο ρεπό για τους παίκτες και επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη το απόγευμα. Διεθνής και ο Ακαϊντίν.

Μ' ένα φιλικό μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού για την εβδομάδα αυτή, αφού ο Φατίχ Τερίμ έδωσε στους παίκτες ρεπό από την Παρασκευή μέχρι και την Δευτέρα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης (19/03).

Ο πρώτη ομάδα επικράτησε με 5-0 της Β' με τον Γερεμέγεφ να σημειώνει δύο γκολ (10', 43'), τον Αϊτόρ άλλα δύο (30', 60') και τον Τζούρισιτς ένα (14') ενώ ο Ούγκο είχε δοκάρι. Το παιχνίδι διήρκεσε δύο 30λεπτα.

Μία από τις ειδήσεις που έβγαλε η σημερινή προπόνηση ήταν πως στους διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς και Λοντίγκιν που έλειπαν, προστέθηκε και ο Ακαϊντίν, που κλήθηκε από την εθνική Τουρκίας για τα φιλικά με την Ουγγαρία (22/03) και την Αυστρία (26/03).

Απόντες επίσης ήταν και οι Ζέκα και Μλαντένοβιτς, που πήραν άδεια. Πρόγαμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Μπακασέτας και Ιωαννίδης.

Η πρώτη ομάδα αγωνίστηκε με τους: Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη (40’ Κώτσιρα), Χουάνκαρ, Αράο, Ούγκο, Ρουμπέν (45’ Μπερνάρ), Βιλένα, Αϊτόρ, Λημνιό (40’ Παλάσιος), Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Η δεύτερη ομάδα αγωνίστηκε με τους: Λίλο (31’ Μαργκόνο), Λάμψια (31’ Τουρκοχωρίτη), Προδρομίτη (45’ Συμεωνίδη), Κάτρη (45’ Χατζηιωάννου), Κυριόπουλο (31’ Μαρτίνη), Φρόκου (31’ Καραμπά, 50’ Τσεβά), Αθανασακόπουλο (31’ Κρυπαράκο), Σαρδέλη (31’ Καλοσκάμη), Μαντσίνι Ντ. (55’ Σγούρο), Φουρτάδο (31’ Μαντσίνι Β.), Μπιλάλ (31’ Νταμπίζα, 45’ Λιούμη).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα