Κηφισιά: Έβγαλε «Playouts Pass», τέλος η προπώληση μεμονωμένων εισιτηρίων

Κηφισιά: Έβγαλε «Playouts Pass», τέλος η προπώληση μεμονωμένων εισιτηρίων

Κηφισιά

bet365

Η Κηφισιά έβγαλε ένα «μίνι» εισιτήριο διαρκείας για τα τρία παιχνίδια των Play Out και ανακοίνωσε πως σταματάει την προπώληση μεμονωμένων εισιτηρίων.

Μετά και την απόρριψη της έφεσης του Αχιλλέα Μπέου για την καταδίκη του για ρατσιστική επίθεση προς τον Ανδρέα Τεττέι όλα είναι έτοιμα για τη σέντρα των Play Out και πλέον γνωρίζουμε το πρόγραμμα των επτά αγωνιστικών της μάχης... επιβίωσης. Η Κηφισιά έβγαλε στην αγορά ένα «μίνι» εισιτήριο διαρκείας για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια, το οποίο ονόμασε «Playouts Pass», ενώ όπως έκανε γνωστό δεν θα γίνεται πλέον προπώληση μεμονωμένων εισιτηρίων.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων για την πρώτη αγωνιστική θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ (16/3, 17:30), ενώ εντός έδρας θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό (13/4, 20:00) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (27/4, 20:00).

H ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η Κηφισιά θα δώσει τρεις εντός έδρας αγώνες για τα playouts της Stoiximan Super League, στην προσπάθεια που θα κάνει για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κι επειδή η παρουσία του κόσμου και η στήριξη που λαμβάνει σε κάθε παιχνίδι που διεξάγεται στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής έχουν ήδη αποδειχθεί σημαντικά όπλα στον αγώνα που δίνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός μίνι εισιτηρίου διαρκείας αποκλειστικά για τα playouts.

Η διάθεση του “Playouts Pass” θα γίνει ΜΟΝΟ από φυσικό σημείο πώλησης στα γραφεία της ΠΑΕ Κηφισιά στο Ζηρίνειο την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου από τις 11:00 έως τις 17:00.

Οι τιμές

Θύρα 1 – 30€
Θύρα 2 – 40€
Θύρα 7 – 30€
Θύρα 8 – 50€
Θύρα 9 – 30€
Θύρα 10 – 20€

Σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης είναι η διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων και η αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος για τους φιλάθλους της Κηφισιάς.

Παράλληλα, ενημερώνουμε πως δεν θα πραγματοποιηθεί ουδεμία διαδικασία προπώλησης μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε έναν από τους τρεις εντός αγώνες των playouts της Stoiximan Super League.

Το “Playouts Pass” θα είναι ο μοναδικός τρόπος εισόδου στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής (εκτός φυσικά των εισιτηρίων διαρκείας) και θα δώσει τη δυνατότητα σε όποιον το προμηθευτεί να κλείσει άμεσα θέση για τις κρίσιμες μονομαχίες με τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα και να ενισχύσει τη μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς για την επίτευξη του φετινού στόχου.

Σας θέλουμε κοντά μας για να οδηγήσουμε όλοι την Κηφισιά ακόμη πιο ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα