Μπέος - Βόλος: Απορρίφθηκαν οι εφέσεις για την υπόθεση «Τεττέι»

Newsroom
Μπέος

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις του Αχιλλέα Μπέου και του Βόλου για την υπόθεση «Τεττέι», στη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο παίκτες στο ματς της Καισιαριανής.

Το Πειθαρχικό Μονομελές Όργανο της Λίγκας καταδίκασε τον Δήμαρχο του Βόλου και κατακύρωσε το παιχνίδι στην Κηφισιά με 3-0, αλλάζοντας τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα των Play Out.

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος του Βόλου είχε τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για τρεις μήνες και χρηματικό πρόστιμο.

Οι εφέσεις που άσκησαν ΠΑΕ και Μπέος δεν έγιναν δεκτές από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κι έτσι δεν αλλάζει κάτι ως προς την τιμωρία τους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

-Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου κατά της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1 και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά κατά της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, του Αχιλλέα Μπέου και της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα