Ιωαννίδης: «Βγάλαμε πάθος και ποιότητα, να απολαύσουμε τον Μπερνάρντ όσο μπορούμε ακόμα»

Ιωαννίδης: «Βγάλαμε πάθος και ποιότητα, να απολαύσουμε τον Μπερνάρντ όσο μπορούμε ακόμα»

Newsroom
Ο Φώτης Ιωαννίδης του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης που σκόραρε δύο γκολ στο 1-3 επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο αποθέωσε το πάθος και την ποιότητα του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Μπερνάρντ.

Μετά το 1-3 επί του Ολυμπιακού, ο Ιωαννίδης μιλώντας στην Cosmote TV ανέφερε:

«Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο. Συνεχίσαμε να πιστεύουμε, γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και θα συνεχίσουμε έτσι στα επόμενα παιχνίδια. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι, δουλεύαμε όλη τη βδομάδα γι' αυτό το ματς. Μας έλειπε το πάθος, αλλά το βγάλαμε και με το παραπάνω. Δείξαμε ότι διαθέτουμε ποιότητα και είχαμε συγκέντρωση».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Μπερνάρντ, τονίζοντας: «Με διαφορά είναι η καλύτερη συνεργασία. Του είπα να πάω στο αεροδρόμιο να τον κρατήσω αν γίνεται! Θα τον απολαύσουμε όσο μπορούμε, θα τον εκμεταλλευτούμε λίγο ακόμα, είναι ένας απίστευτος παίκτης. Βλέπει στο γήπεδο πράγματα που δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα