ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Με μόνη αλλαγή τον Βαγιαννίδη αντί του Κώτσιρα κόντρα στους Κρητικούς

Με μόνη αλλαγή στην ενδεκάδα τον Βαγιαννίδη αντί του Κώτσιρα κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Ο Φατίχ Τερίμ διατήρησε σχεδόν απαράλλαχτη την ενδεκάδα του σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη, αφού άλλαξε μόνο τον Κώτσιρα με τον Βαγιαννίδη.

Την ίδια... συνταγή που χρησιμοποιήσε απέναντι στον Άρη αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ο Φατίχ Τερίμ για το αποψινό παιχνίδι των «πρασίνων» απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη (03/03-19:30) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Ο Τούρκος τεχνικός αποφάσισε να προβεί μόλις σε μία αλλαγή στην ενδεκάδα του αλλάζοντας τον Γιάννη Κώτσιρα με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, αφού ο πρώτος έπρεπε να ξεκουραστεί, μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχε πάρει στα πόδια του.

Έτσι το «τριφύλλι» θα έχει τον Ντραγκόφσκι κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας τους Ακαϊντίν και Ούγκο, αφού ο Αράο είναι τιμωρημένος και οι Γεντβάι και Σένκεφελντ τραυματίες ενώ στα άκρα της άμυνας θέση θα πάρουν στα δεξιά ο Βαγιαννίδης και στα αριστερά ο Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο η τριάδα του έμεινε ανέγκιχτη μετά την εξαιρετική δουλειά που έκαναν οι Ζέκα, Τσέριν και Μπακασέτας στο παιχνίδι με τον Άρη. Στα «φτερά» της επίθεσης θα παίξουν οι Παλάσιος και Μπερνάρντ και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν πήγε καν στο γήπεδο μένοντας στο ξενοδοχείο, που είχε καταλύσει η ομάδα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Ντραγκόφσκι, Ούγκο, Ακαϊντίν, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Ζέκα, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρντ, Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα