Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ, Αϊτόρ και άλλους τέσσερις κόντρα στον ΟΦΗ

Χωρίς Σένκεφελντ και άλλους τέσσερις κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Μ' ένα δυσάρεστο νέο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, αφού ο Σένκεφελντ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο κι έμεινε εκτός. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε και ο Αϊτόρ.

Με πέντε συνολικά απουσίες θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Κρητή για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Superleague, αφού εκτός από τους Χούνκαρ, Γεντβάι, Βέρμπιτς και Αράο (τιμωρημένος), δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που αντιμετώπισε πρόβλημα στην σημερινή προπόνηση.

Ο Ολλανδός σέντερ μπακ του «τριφυλλιού» ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει τενοντίτιδα για την αντιμετώπιση της οποίας ακολουθεί θεραπεία. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Αϊτόρ.

Όσον αφορά την προπόνηση, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και πάλι οι Χουάνκαρ και Βέρμπιτς ενώ θεραπεία μαζί με τον Σένκεφελντ έκανε και ο Γεντβάι. Το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Ακαϊντίν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα