ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια βασικό η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια

bet365

Δείτε τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

O ΠΑΟΚ ταξίδεψε χωρίς οκτώ ποδοσφαιριστές στις Σέρρες για την αποψινή αναμέτρηση, καθώς για διαφορετικούς λόγους δεν βρίσκονται στην αποστολή.

Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μεϊτέ και Κουλιεράκης, όπως και οι τραυματίες Σάστρε, Μιχαηλίδης. Νοκ άουρ παραμένει ο Κοτάρσκι που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, όπως και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που προστέθηκε στη λίστα των απόντων.

Εκτός μάχης έμεινε κι ο Μπάμπα που βρίσκεται στο στάδιο της επανένταξης, μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στη Λεωφόρο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ αναρρώνει μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Στο βασικό σχήμα επιστρέφει ύστερα από σχεδόν δύο μήνες ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Η τελευταία συμμετοχή του Πορτογάλου αρχηγού ήταν στις αρχές του 2024 και στην αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Έτσι, η ενδεκάδα του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Γιόνι, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας και Σαμάτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα