ΠΑΟΚ: Χωρίς οκτώ η αποστολή για Πανσερραϊκό – Νοκ άουτ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν προπονήθηκε σήμερα

bet365

Χωρίς οκτώ ποδοσφαιριστές του ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στη γειτονική πόλη των Σερρών για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Ούτε, ένας, ούτε, δύο, ούτε τρεις, αλλά οκτώ ποδοσφαιριστές απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους από την αποστολή του ΠΑΟΚ για τις Σέρρες και το προτελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μεϊτέ και Κουλιεράκη. Εκτός μάχης είναι οι Σάστρε, Μιχαηλίδης που έκαναν θεραπεία, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ο Κοτάρσκι που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, ο Μπάμπα που ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξης μετά το χτύπημα στο κεφάλι που δέχθηκε στη Λεωφόρο, ενώ εκτός λόγω ίωσης έμεινε κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνι , Όττο, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Η τελευταία προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, στην τελευταία πρόβα της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τρίτης (27.02). Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα