Κηφισιά: Ο Μποτία υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι, περνάει τη Δευτέρα την πόρτα του χειρουργείου

Κηφισιά: Ο Μποτία υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι, περνάει τη Δευτέρα την πόρτα του χειρουργείου

Βασίλης Μπαλατσός
Mpotia

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία υπέστη κάταγμα ωλένης στο αριστερό του χέρι στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό και θα υποβληθεί σε επέμβαση το πρωί της Δευτέρας (26/2).

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Αλμπέρτο Μποτία. Ο πολύπειρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποχώρησε στο 73ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό, έπειτα από άτσαλη πτώση του στο χορτάρι, μετά από μονομαχία με τον Φώτη Ιωαννίδη, άφησε τη θέση του στον Παρρά και υπήρχαν φόβοι για κάταγμα, οι οποίοι επιβεβαιώθηκαν.

Ο 35χρονος στόπερ διεκομίσθη σε νοσοκομείο αμέσως μετά την αλλαγή του, για να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα ωλένης στο αριστερό χέρι. Tο πρωί της Δευτέρας (26/2) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και μετά θα ξεκαθαρίσει το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης, με το ενδεχόμενο να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν να είναι «ανοιχτό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα