Φόβοι πως έχει σπάσει το χέρι του ο Μποτία

Newsroom
Ο Μποτία

bet365

Πιο σοβαρός φαίνεται να είναι ο τραυματισμός του Αλμπέρτο Μποτία, καθώς υπάρχουν φόβοι πως ο κεντρικός αμυντικός της Κηφισιάς έχει σπάσει το χέρι του. Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο 35χρονος Ισπανός.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά είναι στο 73' όταν ο Αλμπέρτο Μποτία πέφτει στο χορτάρι και δείχνει να πονάει. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» διαμαρτύρεται για καθυστερήσεις, ωστόσο ο τραυματισμός του έμπειρου κεντρικού αμυντικού των «κυανόλευκων» υπάρχει και είναι και σοβαρός. Συγκεκριμένα υπάρχουν φόβοι πως ο Μποτία έχει σπάσει το χέρι του, κάτι που θα φανεί και από τις εξετάσεις που θα κάνει, καθώς αναχώρησε άμεσα για το νοσοκομείο με τον Παρρά να παίρνει τη θέση του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα