Παναθηναϊκός-Λαμία: Τι έβαλε ο Καρλίτος, εναντίον πέντε και 0-1 (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στη Λεωφόρο χάρις σε ένα εκπληκτικό σόλο του Καρλίτος, που τα... έβαλε με τον... μισό Παναθηναϊκό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ισπανός έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που έφτασε με τη φανέλα της διψήφιο αριθμό τερμάτων στη μεγάλη κατηγορία.

Το 0-1 στη Λεωφόρο «έγραψε» η Λαμία στο 45'+1' της αναμέτρησής της με τον Παναθηναϊκό, χάρις σε ένα γκολ που θέτει υποψηφιότητα για το κορυφαίο της σεζόν.

Δράστης του ήταν ο Καρλίτος, όταν και υποδέχθηκε την μπάλα μετά από κλέψιμο του Σίντκλεϊ που πήρε την κατοχή από τον Ακαϊντίν και τότε τα... έβαλε με την... μισή αντίπαλη ενδεκάδα.

Ο Ισπανός επιθετικός ελίχθηκε μέσα στα καρέ του «τριφυλλιού» απέναντι σε πέντε παίκτες των γηπεδούχων, όμως διατήρησε τον έλεγχο και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενουμένους.

Ο 33χρονος δεν πανηγύρισε καθώς στο παρελθόν έπαιξε στον Παναθηναϊκό και πανηγύρισε τίτλους, ενώ με αυτό το τέρμα πέρασε μόνος στην κορυφή των πρώτων σκόρερ της Λαμίας στη μεγάλη κατηγορία, όπου και μέχρι πρότινος «συγκατοικούσε» με τον Χερόνιμο Μπαράλες.

Τώρα τον άφησε στα εννέα τέρματα, εκείνος έφτασε τα 10 και συνάμα είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του club που έχει με τη φανέλα του διψήφιο αριθμό τερμάτων στα «σαλόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα