Μπέος: «Η λέξη μαϊμού δεν συμπεριλαμβάνεται στα ρατσιστικά σχόλια»

Μπέος: «Η λέξη μαϊμού δεν συμπεριλαμβάνεται στα ρατσιστικά σχόλια»

Newsroom
Μπέος

bet365

Με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι δεν επιτέθηκε ρατσιστικά στον Ανδρέα Τετέι καθώς υποστήριξε ότι η λέξη «μαϊμού» δεν συμπεριλαμβάνεται στα ρατσιστικά σχόλια.

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση του Αχιλλέα Μπέου και την καταγγελία που έκανε ο Ανδρέας Τετέι για ρατσιστική επίθεση από τον ιδιοκτήτη του Βόλου. Μάλιστα ο Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος τόσο του Αχιλλέα Μπέου όσο και της ΠΑΕ Βόλος για την ρατσιστική επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι.

Ο Αχιλλεάς Μπέος τοποθετήκε με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τόνισε ότι δεν επιτέθηκε ρατσιστικά στον επιθετικό της Κηφισιάς καθώς ανέφερε επίσης ότι η λέξη «μαϊμού» δεν συμπεριλαμβάνεται στα ρατσιστικά σχόλια.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Σε όλους αυτούς που όχι απλώς συντηρούν αλλά διαστρεβλώνουν κιόλας την πραγματικότητα και προκάλεσαν μια «μαϊμού» δίωξη έχω να πω τα εξής:

Στη ζωή μου ουδέποτε υπήρξα ρατσιστής και ομοφοβικός. Ακριβώς το αντίθετο. Και αυτό δεν είναι λόγια αλλά αποδεικνύεται στην πράξη αφού έχω συνυπάρξει και συνεργαστεί, κοινωνικά και επαγγελματικά, αρμονικά με ανθρώπους από διάφορες εθνικότητες, κάθε χρώματος, με διαφορετικό πολιτισμό, έθιμα και προσωπικές επιλογές.

Σχετικά με το περιστατικό στο γήπεδο της Καισαριανής, στην διάρκεια του αγώνα του Βόλου με την Κηφισιά, είναι κάτι περισσότερο από φανερό, είναι ξεκάθαρο, ότι δεν υπάρχει από πλευράς μου καμία απολύτως ρατσιστική επίθεση. Καθώς μάλιστα απευθύνομαι σε τρίτο πρόσωπο, τον διαιτητή, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καν ρατσιστική χροιά.

Σε κάθε περίπτωση όλοι αυτοί οι νεόκοποι παράγοντες και οι υποκινητές τους,, που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν για τους δικούς τους λόγους αυτό το συμβάν, οφείλουν να μάθουν ότι η λέξη «μαϊμού» δεν συμπεριλαμβάνεται στα ρατσιστικά σχόλια.

Τέλος σε ό,τι αφορά τον Τετέι, που τον σέβομαι ως άνθρωπο, θα πρέπει να του πω ότι με τέτοιες συμπεριφορές απλά υπονομεύει ο ίδιος την αξιοπιστία του. Το περιστατικό σαφώς και δεν μπορεί να συσχετιστεί με κάποιο φυλετικό θέμα, αλλά δυστυχώς τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και η ομάδα του προσπάθησαν να το «πουλήσουν» ως τέτοιο στην κοινή γνώμη. Και αυτό συνιστά ντροπή. Ας συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοια παραποίηση και διαστρέβλωση της αλήθειας μόνο τον αγώνα για μια ισότιμη κοινωνία χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς δεν εξυπηρετούν. Το αντίθετο. Τον ακυρώνουν».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα