Κηφισιά: Καταγγέλλει τον Μπέο για την ρατσιστική επίθεση στον Τεττέι, «μόνος του έπεσε, η μαϊμού» (vid)

Κηφισιά: Καταγγέλλει τον Μπέο για την ρατσιστική επίθεση στον Τεττέι, «μόνος του έπεσε, η μαϊμού» (vid)

Newsroom
kifisia_volos

bet365

H Κηφισιά, μετά τις καταγγελίας για ρατσιστική επίθεση στον Ανδρέα Τεττέι, ανάρτησε ένα βίντεο όπου και δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο να λέει «μόνος του έπεσε, η μαϊμού».

Νέες διαστάσεις παίρνει η χθεσινή (12/2) καταγγελία του Ανδρέα Τεττέι, ότι έγινε αποδέκτης ρατσιστικής επίθεσης από άτομο που βρίσκονταν στον πάγκο του Βόλου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής (11/2) αναμέτρησης της Κηφισιάς όπου και αγωνίζεται με τον σύλλογο της Μαγνησίας.

Στο πλευρό του παίκτη βρέθηκαν τόσο το club του όσο και ο ΠΣΑΠΠ και πριν από λίγο ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων ανάρτησε ένα βίντεο το οποίο και δείχνει τον πρόεδρο των φιλοξενουμένων Αχιλλέα Μπέο να λέει απευθυνόμενος και μεταξύ άλλων, όπως υπογράμμισε η ομάδα, προς τον 23χρονο επιθετικό. «Μόνος του έπεσε, η μαϊμού».

Ετσι η Κηφισιά καταγγέλλει τον Μπέο ως εκείνον που έκανε τα ρατσιστικά σχόλια και παράλληλα έγραψε: «Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα