ΑΕΚ: Εκτός παραμένει ο Άμραμπατ ενόψει Τούμπας, επιστρέφει ο Χατζισαφί

ΑΕΚ: Εκτός παραμένει ο Άμραμπατ ενόψει Τούμπας, επιστρέφει ο Χατζισαφί

Newsroom
Άμραμπατ

bet365

Ο Νόρντιν Άμραμπατ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και έτσι η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ δυσκολεύει. Στην Ελλάδα απόψε ο Χατζισαφί για να μπει στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Εκτός έμεινε και από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν ψηλά στο πόδι από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και η συμμετοχή του στην Τούμπα για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Η κατάσταση του αναμένεται να εκτιμηθεί ξανά το επόμενο 48ωρο, με τον Ματίας Αλμέιδα ωστόσο να αναμένεται να έχει από αύριο ξανά στη διάθεση του τον Χατζισαφί ο οποίος απόψε θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ενταχθεί και πάλι στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Νοκ άουτ είναι φυσικά ο τραυματίας Σιμάνσκι. Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είναι κανονικά στη διάθεση του Αλμέιδα για το ντέρμπι της Τούμπας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα