ΑΕΚ: Προετοιμασία για Τούμπα με Βίντα, πρέσινγκ, overlap και 1vs1 (vids)

ΑΕΚ: Προετοιμασία για Τούμπα με Βίντα, πρέσινγκ, overlap και 1vs1 (vids)

βιντα

bet365

Ποικιλία ασκήσεων στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη στα Σπάτα με κυκλοφορία, πρέσινγκ, άμυνα - επίθεση με ανάπτυξη από τα πλάγια με overlap και 1vs1 ενόψει ΠΑΟΚ. Έτοιμος ο Βίντα που προπονήθηκε, εκτός παρέμεινε ο Άμραμπατ.

Μπήκε ο Βίντα, εκτός Αμραμπατ και Σιμάνσκι

Ο Βίντα, όπως αναμενόταν να συμβεί, προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη το πρωί στα Σπάτα και είναι πανέτοιμος για το ματς της Κυριακής στην Τούμπα ξεπερνώντας το χτύπημα που του είχε στερήσει τη συμμετοχή με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός παρέμεινε ο Άμραμπατ λόγω των ενοχλήσεων που έχει από το σφίξιμο που ένιωσε και είναι ερωτηματικό, όπως φυσικά και ο τραυματίας Σιμάνσκι, ενώ μετά τον Πισάρο επανήλθε και ο Ζίνι από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα.

Κυκλοφορία και πρέσινγκ

Μετά το ζέσταμα υπό τις εντολές του γυμναστή Γκίντο Μπονίνι, ο Ματίας Αλμέιδα χώρισε τους παίκτες του σε τέσσερις εξάδες σε άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ. Μαλιστα η οδηγία στη συγκεκριμένη άσκηση ήταν η μεταβίβαση της μπάλας με μία ή δύο επαφές από τη μία εξάδα και προσπάθεια για άμεση ανάκτησή της από την άλλη, με το ένα από τα δύο γηπεδάκια να έχει και τελειώματα σε μικρά τέρματα.

Παιχνίδι 7vs7 και ανάπτυξη από τα πλάγια με overlap

Στη συνέχεια είχε παιχνίδι επτά εναντίον επτά στο μισό γήπεδο, ενώ στο άλλο μια δωδεκάδα παικτών εκτελούσε άσκηση επίθεση - άμυνας με ανάπτυξη από τα πλάγια και overlap, με τους παίκτες να εκτελούν εναλλάξ τις δύο αυτές ασκήσεις.

Άσκηση ένας εναντίον ενός και... μάχες

Στο τέλος του προγράμματος... έπεσαν κορμιά στην κλασική άσκηση του Αλμέιδα με το ένας εναντίον ενός και τελειώματα με τη συμμετοχή και των τεσσάρων γκολκίπερ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα